Akşehir'in 61 Yıllık Hastanesi Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika
Yerel

Akşehir'in 61 Yıllık Hastanesi Yeni Binasına Taşındı

Akşehir\'in 61 Yıllık Hastanesi Yeni Binasına Taşındı

1953 yılından bu yana eski binasında hizmet veren Akşehir Devlet Hastanesi, yeni ve modern binasında hizmet vermeye başladı.

11.07.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1953 yılından bu yana eski binasında hizmet veren Akşehir Devlet Hastanesi, yeni ve modern binasında hizmet vermeye başladı.

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, yeni binasında hizmet vermeye başlayan ve taşınma işlemleri devam eden hastanenin son durumunu yerinde inceleyerek Akşehir Devlet hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Abdüsselam Ulu'dan bilgi aldı.

Yeni hastanede hasta konforu ve hizmet alanlarının çağdaş standartlara uygun hale getirilmiş olmasından son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden Darılmaz, "Önce eski hastaneye sonra da yeni hastaneye bakanlar eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasındaki farkı rahatça görebilirler. Bundan sonra Akşehirli vatandaşlarımız en kaliteli sağlık hizmetini yeni teknolojik cihazlarla donatılmış modern hastanemizden alacaklar. Akşehir'i yeni hastane ile birlikte yeni tıbbi cihazlarla da tanıştırdık. Akşehir tarihinde ilk kez MR cihazı bu hastanemizde hizmet vermeye başlamıştır" dedi.

Taşınma işlemleri sırasında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması adına gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Abdüsselam Ulu da, "Taşınma işlemini hastane idarecilerimizle birlikte yakından takip ediyoruz. Hastalarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için servislerimizi birim birim taşıyoruz. Akşehirlilerin yaşadığı gibi bizde bu heyecanı tüm personelimiz birlikte yaşıyoruz" dedi.

Akşehir Devlet Hastanesi'nin 200 yatak kapasitesi ile hizmet vereceğini de belirten Ulu, "Odalarımızın içerisinde her hasta için mini buzdolaplı etejer, refakatçi koltukları, televizyon, mevcuttur. Ayrıca her odamızın içinde tuvalet ve banyo yer almaktadır" diyerek sözlerini tamamladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir'in 61 Yıllık Hastanesi Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement