Akseki Kaymakamı Beşikci'den Mahalle Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Akseki Kaymakamı Beşikci'den Mahalle Ziyareti

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Pınarbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

01.07.2016 12:13

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Pınarbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde, köy konağı önündeki parkta mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Beşikci, vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçedeki tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarının giderilmesini amaçladığını kaydeden Beşikci, "Hizmet için buradayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bunun için vatandaşlarla bir araya geliyoruz." dedi

Beşikci, Pınarbaşı Mahallesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köy Tavukçuluğunu Geliştirme Projesi kapsamında, Ali Gülcan'a verilen 100'er yarka cinsi yumurta tavuğu çiftliğini de gezdi.

Gülcan, tavukların yumurtlamaya başladığını ve her geçen gün yumurta sayısını arttığını, geçimine katkı sağlamaya başladığını söyledi.

Kaymakam Beşikci ise Gülcan'ı tebrik ederek, projenin uygulamada başarılı olması dolayısıyla mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Kaymakamı Beşikci'den Mahalle Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement