Akseki Otobüs Terminali'nde Ağaçlandırma Çalışması - Son Dakika
Güncel

Akseki Otobüs Terminali'nde Ağaçlandırma Çalışması

Akseki Otobüs Terminali\'nde Ağaçlandırma Çalışması

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ağaçlandırma çalışması başlatıldı.

28.09.2016 10:12

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ağaçlandırma çalışması başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünde görevli tekniker Asiye Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl temeli atılan ve tamamlanan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çevre düzenlemesi yaptıklarını söyledi.

Sulama tesisatının kurulmasının ardından bitki ve ağaçların dikimine başladıklarını belirten Metin, "30 karabiber ve dikenli akasyayla yaklaşık 10 bin küçük bitki dikilecek. Arkasından otogar çevresinde çimleme çalışmalarımız olacak. Çalışmalarımız yaklaşık bir hafta sürecek." dedi.

Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü İbrahim Özkan da 3 milyon liralık yatırımla tamamlanan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ilçeye kazandıracağı hareketliliğin yanı sıra ulaşımı da kolaylaştıracağını söyledi. Özkan, "8 bin 360 metrekare açık ve bin 200 metrekare kapalı olmak üzere toplam 9 bin 560 metrekarelik alana sahip terminalde aynı zamanda 22 yatak kapasiteli bir otel, 5 dükkan, 7 şehirlerarası ve ilçelerarası peron, yürüme alanları ve açık otopark alanı da bulunuyor." diye konuştu.

Gerçekleştirilen yatırımlarla Akseki'nin modern bir görüntüye kavuştuğunu belirten Özkan, "Büyükşehir Belediyesi olarak Aksekimizde adeta bir hizmet yağmuru başlattık. Belediye Başkanımız Menderes Türel'e kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Otobüs Terminali'nde Ağaçlandırma Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement