AKŞENDER'den Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AKŞENDER'den Başkan Akkaya'ya Ziyaret

AKŞENDER\'den Başkan Akkaya\'ya Ziyaret

Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Yöneticileri, Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret etti.

10.04.2014 16:36  Güncelleme: 16:32

Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü (AKŞENDER) Yöneticileri, Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; AKŞENDER Dernek Başkanı Abdilkadir Susam, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Berhan Kantarcı, Veysel Uyar ile diğer dernek yöneticileri ve engelli aileleri katıldı. AKŞENDER Başkanı Susam, Başkan Akkaya'ya görevinde başarılar dileyerek, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, engelli vatandaşlar için çeşitli projeler ürettiklerini, en kısa zamanda bu projelerin engelli vatandaşlarla hizmet olarak buluşturulacağını söyledi. Ziyaretin ardından Başkan Akkaya kendisini ziyarete gelen ancak bedensel engelleri sebebiyle belediye binasına çıkamayan dernek üyesi iki vatandaşın da yanına inerek onlarla sohbet etti. Başkan Akkaya, kendisine yapılan ziyaretler kapsamında ziyaret için gelen ancak bedensel engeli nedeniyle belediye binasına çıkamayan Mustafa Nazlı isimli bir vatandaşında yanına inerek onunla sohbet etti. Nazlı, Başkan Akkaya'ya görevinde başarılar dileyerek Akşehir'deki bazı kamu kurum ve kuruluşları binalarında engelliler için düzenlemeler yapılmasını istediğini belirtti. Özellikle 800. Yıl Çarşısındaki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önündeki kaldırıma engelli araçları için rampa isteyen vatandaşın isteği Başkan Akkaya'nın talimatıyla kısa sürede çözüme kavuşturuldu. Başkan Akkaya'da engelli vatandaşların istekleri üzerinde hassasiyetle duracaklarını belirterek, engelli vatandaşların toplumsal hayata daha rahat katılabilmelerini sağlamaya çalışacaklarını belirtti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AKŞENDER'den Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement