Aksu Belediyesi'nden Eğitime Katkı - Son Dakika
Yerel

Aksu Belediyesi'nden Eğitime Katkı

Aksu Belediyesi\'nden Eğitime Katkı

Dört yılda eğitime 3 okul kazandıran Antalya'nın Aksu İlçe Belediyesi, inşaatı devam eden 4'üncü okulu karkas yapısı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredecek.

11.09.2013 14:37

Dört yılda eğitime 3 okul kazandıran Antalya'nın Aksu İlçe Belediyesi, inşaatı devam eden 4'üncü okulu karkas yapısı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredecek.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın öncülüğünde 3 okulu eğitime kazandıran Aksu Belediyesi 4'üncü okulu da tamamlamak üzere. İncikpınar Mahallesi'nde inşaatı devam eden 24 derslikli İncikpınar İlköğretim Okulu karkası tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edilecek.

İncikpınar mahallesindeki okul inşaatında incelemelerde bulunan Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çetin, Aksu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol edilen inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Çetin, karkas inşaatın 2 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Eğitime en fazla destek sağlayan belediyeler arasında bulunduklarını söyleyen Çetin, "İlçemize bir okul daha kazandırmak üzereyiz. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol gereği okulun karkas inşaatını biz üstlendik. Kalan bölümleri ve donamı ise bakanlık yapacak" dedi. Aksu'da okul sorununu temelinden çözdüklerini belirten Başkan Yardımcısı Hasan Çetin, "Eğitim için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Son okul içinde şu ana kadar yaklaşık bir milyon 400 bin lira kaynak sağladık. İhtiyaç oldukça Aksu'da eğitim yatırımlarına öncülük etmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksu Belediyesi'nden Eğitime Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement