Aksu Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Aksu Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Aksu Belediye Başkanı seçilen Halil Şahin, düzenlenen törenle görevi İsa Yıldırım'dan devraldı.

07.04.2014 16:41

Aksu Belediye Başkanı seçilen AK Partili Halil Şahin, düzenlenen törenle görevi İsa Yıldırım'dan devraldı.

Aksu Belediyesinde düzenlenen devir teslim törenine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Aksu Kaymakamı Veysel Özgür ile eski milli futbolcu Tanju Çolak katıldı.

Törende konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, seçimlerde kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Şahin, "Çamur siyasetinden uzak, (kavgaya ayıracak vaktimiz yok) dedik, yaptıklarımızı değil yapacaklarımızı anlattık ve bu noktaya geldik. Aksu Belediyesinin kapısı sizlere sonuna kadar açıktır" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de oy veren vermeyen herkesin belediyesi olacaklarını, parti rozetlerini belediye kapısının dışında bırakarak hizmet edeceklerini söyledi.

Aksu Deresi problemini çözeceklerini ve Aksu'nun merkezini pis kokudan kurtaracaklarını ifade eden Türel, şöyle konuştu:

"Şimdi Halil başkanımla el ele vereceğiz, 25 binlik ve 5 binlik planları yaparak hastane yeriyle ilgili problemi çözerek, 2015 yatırım programına Aksu Devlet Hastanesini aldırmak için gayret edeceğiz. Birkaç sene sonra Aksu'ya devlet hastanesi kazandıracağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sağlık ihtiyacını gidermek için Antalya'ya gitmekten kurtulacaksınız, şimdiden hayırlı olsun."

Eski Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım yeni görevinde Halil Şahin'e başarılar diledi. Törende İsa Yıldırım'da bir plaket verildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksu Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement