Akyürek: Sıkıntılara kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz - Son Dakika
Güncel

Akyürek: Sıkıntılara kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz

Akyürek: Sıkıntılara kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz

Bölgede yaşananlarla ilgili konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, "Sıkıntılara geçici değil kalıcı çözüm üretmeye çalışıyoruz."dedi.

21.08.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, bölgede yaşanan sıkıntılara geçici değil kalıcı çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için bölgeye geldiklerini ve Ezidilerle görüştüklerini belirten Vekil Akyürek, "Ceylanpınar Belediyesi'yle her zaman gurur duyuyoruz. Ceylanpınar'ın bizde yeri ayrı. Çeçimden sonra çok güzel bir tablo oluştu ve daha güzel bir tablo oluşacağına inanıyorum. Viranşehir'de taziyelerde bulunduk. Ezidilerle için görüşme yaptık. AK Parti teşkilatımızı ve haklımızın sorunlarını dinledik. Mümkün olabildiği kadar sıkıntılara geçici değil kalıcı çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bölgede her zaman birlik beraberlik içerisinde herkes görevini ve üstüne düşeni yapmalı. Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'yı ziyarette bulunduk. Başkanımızla beraber taziye ziyaretinde bulunacağız dedi.

'FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ'

Başkan Menderes Atilla ise "Sayın vekilimiz bugün bizleri onurlandırdı. Vekilimizle beraber Göllü ailesine taziye ziyaretlerinde bulanacağız. Acılarını beraber paylaşacağız. Vekilimiz her zaman bizlere ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaretlerinde Ceylanpınar sorunları için fikir alış verişinde bulunuyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Göllü ailesinin taziye ziyaretlerinde bulunup, acılı aileye baş sağlığı dilediler.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akyürek: Sıkıntılara kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • isa: Lütfen elektrik kesintilerinin önlenmesi hususunda kalıcı çözümler üretme çabasına giriniz. Aksi takdirde kimse söylenenlere inanmayacaktır. 0 0 Yanıtla

Advertisement