Alanya'da Engellilerden Broşürlü Tepki - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Engellilerden Broşürlü Tepki

Alanya\'da Engellilerden Broşürlü Tepki

Antalya’nın Alanya ilçesinde engelli vatandaşlar, kendileri için yapılan kaldırımlara park eden araç sürücülerini "Bu bir ceza makbuzu değildir sadece uyarıdır" yazılı broşürle protesto etti.

04.03.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde engelli vatandaşlar, kendileri için yapılan kaldırımlara park eden araç sürücülerini "Bu bir ceza makbuzu değildir sadece uyarıdır" yazılı broşürle protesto etti.

Alanya'da belediye tarafından hazırlanan, Alanya Kaymakamlığı, Kent Konseyi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ile ortaklaşa yürütülen "Engelsiz Trafik Projesi" kapsamında engelli vatandaşlar, dün polis ekipleri ve kendilerine gönüllü olarak destek veren Akdeniz Üniversitesi'nden bir grup öğrenciyle buluştu. Engelli vatandaşlar kendileri için yapılmış olan kaldırım ile yaya geçitleri üzerlerine araç park eden sürücülerin araçlarına "Bu bir ceza makbuzu değildir sadece uyarıdır" yazılı broşür bırakarak tepkilerini dile getirdiler. Proje vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanırken, engelli bireyler sürücülerden bu konuda daha hassas olmalarını beklediklerini dile getirdiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da Engellilerden Broşürlü Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement