Alanya'da Personele Motivasyon Semineri - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Personele Motivasyon Semineri

Alanya\'da Personele Motivasyon Semineri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Koordinatörlüğü’nde çalışan yaklaşık 100 personele ‘Zaman yönetimi ve verimli çalışma teknikleri ‘ konusunda eğitim verdi.

16.10.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Koordinatörlüğü'nde çalışan yaklaşık 100 personele 'Zaman yönetimi ve verimli çalışma teknikleri ' konusunda eğitim verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerde çalışan personele "Zaman yönetimi ve verimli çalışma teknikleri" konulu seminer veriliyor. Antalya merkez ve bağlı ilçelerde belirlenen program dahilinde verilen seminerlerden biri de Alanya'da gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yapılan seminerde büyükşehir belediyesinin farklı birimlerinde çalışan yaklaşık 100 personel katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Timuçin Bayraktar ve Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin personele seminer verdi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Seminerin açılış konuşmasını yapan Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, 1,5 yıl içinde Alanya'da Büyükşehir'in birçok birimini kurarak tüm hizmetleri verebilir noktaya geldiklerini belirterek, personele başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Söz konusu seminerle çalışan personelin zamanı hem verimli kullanabileceğini ve vatandaşa daha iyi hizmet sunacağını belirten Şirin, bu tür eğitimlerin önemine değindi. Eğitim Şube Müdürü Timuçin Bayraktar da, zaman yönetimi ve verimli çalışma teknikleri konusunda katılımcıları örneklerle bilgilendirdi. Kaş, Akseki, İbradı ve Alanya'da verilen eğitimlerin ardından Gazipaşa ve diğer ilçelerde eğitimler devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da Personele Motivasyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement