Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,"Biz Hiç Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız" - Son Dakika
Yerel

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,"Biz Hiç Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız"

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,"Biz Hiç Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız"

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Biz hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Hiçbir işçiyi de işten çıkarmayacağız” dedi.

07.04.2014 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Biz hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Hiçbir işçiyi de işten çıkarmayacağız" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk belediye meclis toplantısında AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztürk'ün 'Belediye işçilerine psikolojik baskı yapıldığı ve iş güvenceleri konusunda tedirgin olduklarına yönelik soru önergesine cevaben yaptığı konuşmada "Biz hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Hiçbir işçiyi de işten çıkarmayacağız" dedi.

Alaplı'da önceki gün yeni görevine başlayan CHP'li Belediye Başkanı Nuri Tekin ile CHP ve AK partili belediye meclis üyeleri Atatürk Anıtı'nda çelenk sunarken Saygı duruşunun ardından hep birlikte istiklal marşını okudu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Başkanlığında toplanan belediye meclisinde en genç üye olan Melek Bozkurt ile Hakan Uysal katip üyeliğe getirildi. Saygı duruşunun ardından gündeme geçildi.

AK Partili üye Hüseyin Belediye Meclis Başkanvekilliğine Nursev Akdeniz 8 oyla seçilirken 4 oy da boş çıktı. Meclis katipliğine Emine Uysal ile Melek Bozkurt seçildi.Encümen üyeliğine Hakan Uysal ile Ramazan Akdeniz 7 oyla seçilirken 5 oy da boş çıktı. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine CHP'den Nursev Akdeniz, Ramazan Akdeniz ve Abdullah Ateş, AK Parti'den Recep Erdoğan ile Yüksel Koçak, İmar Komisyonu'na CHP'den Yaşar Çevik, Hakan Uysal ve Emine Uysal, AK Parti'den Recep Erdoğan ile Yaşar Karacan seçildiler.

Belediye Meclis üyelerine 70.39 TL huzur hakkı verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. 2013 yılı faaliyet raporu y birliğiyle kabul edildi. Denetleme Komisyonu raporuna göre Belediyenin 2013 yılı kesin hesabı gelir 12 milyon784 bin tl, gideri de 12 milyon 860 bin TL olarak kabul edildi.

Öte yandan Meclisin Mayıs dönemi toplantısının 6 Mayıs 2014 Salı günü saat 10.00'da yapılması kararlaştırıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,'Biz Hiç Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement