Alaplı'da Fasıl Gecesi - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Fasıl Gecesi

Alaplı\'da Fasıl Gecesi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Fasıl gecesi düzenlendi.

12.04.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Fasıl gecesi düzenlendi.

Fasıl gecesine Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili 2. Sıra adayı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli grubu katıldı.

Kdz. Ereğli Lisesi Müzik Öğretmeni Miraciye Aktaş, Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Erdemir Musiki Derneği Solisti Aydın Yiğit Grup Alaturka eşliğinde seslendirdiği sanat musikileriyle Fasıl gecesine katılan yüzlerce musiki severe keyifli anlar yaşattı.

Gece ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Erdemir Musiki Derneği Solisti Aydın Yiğit, "Bu akşam ikinci rüyamız gerçekleşti. Alaplı da daha önce 21 Mart gecesi kalabalık bir Türk Sanat Müziği konseri vermiştik. Bu akşam gene Alaplı'da ilk kez bir fasıl gecesi düzenledik. Gecemize Kdz. Ereğli ve Alaplı'dan birçok davetli katıldı. Çok keyifli bir gece yaşadık. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yeni projelerimizle Alaplı halkının karşısına çıkacağız. Fasıl gecemize katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gece sonunda Kdz. Ereğli Lisesi Müzik Öğretmeni Miraciye Aktaş, Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Erdemir Musiki Derneği Solisti Aydın Yiğit ve BEÜ Türk Sanat Müziği Şefi ve aynı zamanda Erdemir Musiki Derneği Şefi Birol Akbaba'ya çiçek takdim edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Fasıl Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement