Alaplı Tso'dan Tektaş ve Uzar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Alaplı Tso'dan Tektaş ve Uzar'a Ziyaret

Alaplı Tso\'dan Tektaş ve Uzar\'a Ziyaret

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Emniyet Müdürlüğüne atanan Erkan tektaş ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Alaplı ilçe Müdürü Nilüfer Uzar'ı makamında ziyaret etti.

06.08.2013 21:13

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Emniyet Müdürlüğüne atanan Erkan tektaş ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Alaplı ilçe Müdürü Nilüfer Uzar'ı makamında ziyaret etti.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Başkan Vekili Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Oktay ve Burak Yaman ve Genel Sekreter Taner Arslan ile birlikte ilk olarak Alaplı Emniyet Müdürlüğüne atanan Erkan tektaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ın Emniyet Müdürü olarak tekrar ilçeye geri gelmesinden dolayı memnunluk duyduğunu söyledi. Geçmişte emniyet müdürlüğüne her türlü desteği verdiklerini belirten Ocak, bundan sonrada tam destek vereceklerini belirtti.

Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetiminin genç ve dinamik bir yönetimden oluştuğunu belirterek başarılar diledi. İlçede daha önce görev yaptığını bundan dolayı da kurum, kuruluş ve kişileri yakından tanıdığını belirten Tektaş geçmişte TSO tarafından verilen desteğin devam etmesi dileğinde bulundu.

Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Başkan Vekili Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Oktay ve Burak Yaman ve Genel Sekreter Taner Arslan ile birlikte daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Alaplı ilçe Müdürü Nilüfer Uzar'ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, SGK ile ilgili yeni gelişmelerde odanın bilgilendirilmesini istedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Alaplı ilçe Müdürü Nilüfer Uzar da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Başkan Vekili Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Oktay ve Burak Yaman ve Genel Sekreter Taner Arslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı Tso'dan Tektaş ve Uzar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement