Alaşehir ve Sarıgöl'deki Traktörlere Reflektör Zorunluluğu - Son Dakika
Yerel

Alaşehir ve Sarıgöl'deki Traktörlere Reflektör Zorunluluğu

Alaşehir Bölge Trafik istasyonu Amiri Komiser Sezgin Akdağ, Alaşehir ve Sarıgöl'deki traktörlere reflektör zorunluluğu getirildiğini bildirdi.

16.08.2012 09:20

Alaşehir Bölge Trafik istasyonu Amiri Komiser Sezgin Akdağ, Alaşehir ve Sarıgöl'deki traktörlere reflektör zorunluluğu getirildiğini bildirdi.

Alaşehir Bölge Trafik İstasyonu tarafından, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerindeki traktörlerde reflektör kontrolü yapıldı, reflektörü olmayana traktörlere reflökter taktırıldı.

KOntrollerin tüm traktörlere reflektör takılana kadar devam edeceğini kaydeden Akdağ, Manisa'da nüfusun yaklaşık yüzde 43'ünün tarım sektöründe faaliyet gösterdiğini, traktör sürücülerinin de tarla, bağ ve bahçelere ulaşımda karayolunu kullandığını söyledi.

Akdağ, zaman zaman traktörlerden kaynaklanan trafik kazaları yaşandığını belirterek, "Sorumlu olduğumuz devlet karayollarında traktörlerin taraf olacağı muhtemel kazaların önlenmesi amacıyla, Ramazan Bayramı öncesinde, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerindeki traktörlerin tümüne reflektör takılması zorunluluğu gelmiştir. Denetimlerimiz reflektör takmayan traktör kalmayana kadar devam edecek. Canlar yanmasın, aile ocakları sönmesinin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Ziraat Odaları Başkanlığı'nca traktör sürücülerine ücretsiz reflektör dağıtımı yapıldığı belirtildi.

Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan/ Halil Şahin

Yayıncı: Ramazan Ercan - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaşehir ve Sarıgöl'deki Traktörlere Reflektör Zorunluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement