Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Yarın Görülecek - Son Dakika
Güncel

Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Yarın Görülecek

Kayseri'de yarın görülecek Ali İsmail Korkmaz'ın 5'inci duruşması öncesinde kente gelen Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, "İnşallah sağlıklı bir karar çıkar" dedi.

25.11.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de ki Gezi olaylarında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın 5'inci duruşması yarın görülecek. Duruşmadan önce Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından 'Ali İsmail Korkmaz Paneli'ne katılan anne Korkmaz, davaya ilişkin konuştu. Emel Korkmaz, adaletin tecelli etmesi gerektiğini söyleyerek,

"Ne söyleyebilirim ki. Canım yanıyor. Bu kadar zaman geçti ama halen gidip geliyoruz. Bir sonuca varılmadı. İnşallah adalet en iyi şekilde işler. Cezaları ne olursa olsun maalesef Ali İsmail geri gelmeyecek ama başka evlatlarımızı yitirmeme adına başka anaların ağlamaması adına inşallah en iyi bir şekilde cezalarını bulurlar" dedi.

Anne Korkmaz ayrıca duruşmadan karar çıkması gerektiğini dile getirerek, "İnşallah karar çıkar. Ülkemizde adalet olmadığı için maalesef inancımızda kalmadı. İnşallah sağlıklı bir karar çıkar" ifadelerini kullandı.

ALİ GÖÇ

Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Yarın Görülecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Yarın Görülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement