Ali Özkan: "Kırsal Mahallelerdeki Yaşam Kalitesini Yükseltiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Ali Özkan: "Kırsal Mahallelerdeki Yaşam Kalitesini Yükseltiyoruz"

Ali Özkan: "Kırsal Mahallelerdeki Yaşam Kalitesini Yükseltiyoruz"

Karacabey'in topyekûn kalkınması adına, kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeksizin yatırım atağına geçen Karacabey Belediyesi, yapmış olduğu etkin çalışmalarla vatandaşlardan da takdir topluyor.

05.10.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırsal mahallelerde ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçilikle iştigal eden kırsal mahallerdeki vatandaşların yaşam kalitesini, kent merkezi düzeyine yükseltecek çalışmalara büyük önem verdiklerini açıkladı.

Belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma yürüttüğü Uluabat Gölü'nün hemen kıyısındaki Gölkıyı Mahallesi'ni, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geniş bir bölgeye yayılan ve tüm yönleri ile sürekli büyüyen bir ilçe olan Karacabey'de, topyekûn bir kalkınmayı amaçladıklarını kaydederek, 64 kırsal mahallenin de kent merkezindeki yaşam kalitesi düzeyine yükseltmeyi hedefleyen çalışmaları tüm hızı ile sürdürdüklerini söyledi.

Gölkıyı Sakinlerinden Başkan Özkan'a Çiçeklerle Teşekkür

Mahallelerinde belediyenin yürüttüğü cami tadilatı, boya badana, şadırvan çalışmaları ile kahve ve muhtarlık binalarındaki bakım onarım çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden Gölkıyı Mahallesi sakinleri, Başkan Özkan'a verdikleri çiçek ile çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletti.

'Çözüm Odaklı' Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve yardımcıları ile birlikte vatandaşların taleplerini titizlikle not alan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada; "İlçemiz oldukça geniş bir coğrafyaya sahip ve tüm değerleri ile birlikte sürekli büyüyen bir ilçe olduğu bilinciyle hareket ederek, tüm çalışmalarımızda 64 kırsal mahallemizin de kent düzeyinde bir yaşam kalitesi ve konforuna ulaşması adına önemli projeler üretiyor ve bu projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Merkezde ve kırsalda ulaşım, altyapı, yol, su, muhtarlık binaları, köy hizmet binaları, düğün salonları, kanalizasyon ve ilaçlama gibi alanlarda ortaya çıkan ihtiyaç ve sorunların, kısa sürede çözüme kavuşturulması adına da tüm çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor. Çözüm odaklı faaliyetlerimiz doğrultusunda, Karacabey'in her anlamda modern bir kent haline dönüşmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Özkan: 'Kırsal Mahallelerdeki Yaşam Kalitesini Yükseltiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement