Aliağa'da Trafik Haftası Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Trafik Haftası Kutlanıyor

Aliağa\'da Trafik Haftası Kutlanıyor

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası, yurt genelinde olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

10.05.2016 14:15

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası, yurt genelinde olduğu gibi İzmir'in Aliağa ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Aliağa ilçesinde, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında Demokrasi Meydanı'nda stant açıldı. Standa, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile belediyenin itfaiye ekipleri de destek verdi. Etkinlikler kapsamında, Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli komiser yardımcısı Ahmet Sakallı ile Başpolis İsmail Hakkı Ergün ziyaretçileri bilgilendirdi. Standı, Aliağa Kaymakam Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Garnizon Komutanı Bora Meriç, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, MHP İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir ve CHP ilçe teşkilat yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler engelli vatandaşlarda ziyaret etti.

Simülasyon aracını inceleyen Kaymakam Bayram Yılmaz, vatandaşların aracı görme ve deneme fırsat elde edeceğini belirtti. Etkinlikte kask dağıtılarak kaskın önemine vurgu yapıldı. Etkinliklerin hafta boyunca, Aliağa Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Okulu ve ilçedeki ilkokullarda trafik polislerince verilecek uygulamalı eğitimlerle devam edeceği kaydedildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Trafik Haftası Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement