Almanlardan Sonra İngilizler'de Serçin'e Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Almanlardan Sonra İngilizler'de Serçin'e Hayran Kaldı

Almanlardan Sonra İngilizler\'de Serçin\'e Hayran Kaldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerle, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından ekoturizme açılan Söke’nin Serçin Mahallesi bir hafta içinde ikinci turist kafilesini ağırladı.

18.05.2016 09:50

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerle, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından ekoturizme açılan Söke'nin Serçin Mahallesi bir hafta içinde ikinci turist kafilesini ağırladı.

Geçtiğimiz Cuma günü Serçin'e gelen Alman turist kafilesinin ardından, bu kez İngiliz turist kafilesi Serçin'e gelerek bölgenin büyülü güzellikleri ile tanıştı. Serçin'deki yılan balığı akvaryumunu inceleyen İngiliz turistler, ardından Kışla bölgesini ziyaret ederek doğal yaşam ile bölgede bulunan pelikanlar, flamingo ve daha pek çok kuş türünü yakından tanıyarak, göç hareketini izleme fırsatı buldular.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Serçindeki ekoturizm faaliyetlerini basın yayın organlarından öğrendiklerini belirten İngiliz turistler, Serçin'de hayata geçirilen ekoturizm faaliyetleri için Başkan Çerçioğlu'na selam ve teşekkürlerini ifade ederek, İngiltere'ye döndüklerinde Serçin ile ilgili güzellikleri dostları ile paylaşacaklarını kaydettiler.

İngiliz turist kafilesinin yanı sıra amatör bisiklet gurupları da Serçin'e gelerek, el değmemiş doğal parkurlarda bisiklet turları yapıyorlar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanlardan Sonra İngilizler'de Serçin'e Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement