Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, Satırla Dondurma Kesti - Son Dakika
Güncel

Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, Satırla Dondurma Kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, Satırla Dondurma Kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, geldiği Kahramanmaraş'ta onuruna verilen dondurma şovunu ilgiyle izledi.

26.04.2014 22:33  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauc, Suriyelilerin barındığı çadır kent ve ülkesinin Gazi Kışlası'nda konuşlu Patriot Hava Savunma Birliği'ni ziyaret etmek üzere Kahramanmaraş'a geldi. Alman Cumhurbaşkanı Gauck, konaklayacağı otelde kendisi için düzenlenen dondurma şovunu ilgiyle izledi, eline aldığı satırla Maraş dondurması kesti.

Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, eşi Daniela Schadt ve Almanya'nın ilk Türk kökenli Uyum Bakanı Aydan Özoğuz, Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl ve Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ile birlikte Suriyelilerin barındığı çadır kent ve ülkesinin Gazi Kışlası'nda konuşlandırılan Patriot Birliği'ni ziyaret etmek üzere Kahramanmaraş'a geldi.

SATIRLA DONDURMA KESTİ

Adana'dan karayoluyla gelen Alman heyet, konaklayacağı otelde Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş tarafından karşıladı. Otelde bir süre Alman basınıyla görüşen Cumhurbaşkanı Gauck, kendisi için düzenlenen dondurma şovunu izledikten sonra eline aldığı satırla Maraş dondurması kesti. Dondurma ustasının külahtaki dondurmayı uzatırken yaptığı şakaya gülerek karşılık veren Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, yarın Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kent ile ülkesinin Gazi Kışlası'nda bulunan Patriot Hava Savunma Birliği'ni ziyaret edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, Satırla Dondurma Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement