Almanya'da Yaşayan Türk Gelin-Damadın İmdadına Hannover'liler Koştu - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Yaşayan Türk Gelin-Damadın İmdadına Hannover'liler Koştu

Almanya\'da Yaşayan Türk Gelin-Damadın İmdadına Hannover\'liler Koştu

Almanya'nın Hannover kentinde sıkışan trafik nedeniyle kendi düğünlerine yetişmekte zorlanan Türk gelin ve damadın yardımına şehir halkı koştu.

26.04.2016 08:57  Güncelleme: 14:39

Almanya'nın Hannover kentinde trafik, ABD Başkanı Obama'nın ziyareti nedeniyle kilitlenince Türk gelin metroyu kullanmak zorunda kaldı.

KENT HALKI YARDIMA KOŞTU

Almanya'nın Hannover kentinde trafik, her yıl düzenlenen Hannover Sanayi Fuarı'nın kalabalığına; ABD Başkanı Barack Obama'nın resmi ziyareti de eklenince tam bir kaosa dönüştü.

Kaostan Almanya'da yaşayan Aydan ve Yüksel çifti de payını aldı ama kent halkı tam zamanında imdada yetişti.

MUCİZE GİBİ SEFERBERLİK

Düğünlerinin yapılacağı mekâna doğru yola çıkan gelin ziyaretler nedeniyle trafik durdurulunca yolda kaldı. Ancak gelinin yakın arkadaşı Merve Ç. internetten yardım çağrısı yaptı ve mucize gibi bir seferberlik başladı.

METRODA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Aydan gelinliğini yol üzerindeki bir dükkânda giydikten sonra gelin aracından inip metronun yolunu tuttu. Gelinlikli ilk fotoğrafını da vagonda çekti. 500 kişilik düğününe kan-ter içinde de olsa yetişti.

"BANA ÇOK YARDIMCI OLDULAR"

Aydan, Bild Gazetesi'ne o anları, "Unutulmazdı. Hannoverliler bana çok yardımcı oldular. Hatta metroya girerken turnikede biletim olmamasına rağmen, güvenlik benim için kapıyı açtı" diye anlattı. Damat da farklı yollarla düğününe yetişmeyi başardı.(Kaynak: Milliyet)

Son Dakika Güncel Almanya'da Yaşayan Türk Gelin-Damadın İmdadına Hannover'liler Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement