Altay'a Kocaoğlu Jesti - Son Dakika
Güncel

Altay'a Kocaoğlu Jesti

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta stat sorunu nedeniyle göçebeye dönen Altay'a, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu yardım elini uzattı.

28.10.2015 13:50

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta stat sorunu nedeniyle göçebeye dönen Altay'a, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu yardım elini uzattı.

Cuma günü Erzin Belediyespor'la deplasmanda karşılaştıktan sonra 4 Kasım Çarşamba günü iç sahadaki Tekirdağspor maçını oynayacak stat arayan siyah beyazlı takım için devreye giren Kocaoğlu, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile görüşerek Menemen İlçe Stadı için bir maçlık daha söz aldı.

Bu sezon iç sahadaki 3 müsabakayı Menemen'de oynadıklarını hatırlatan Başkan Cihangir Marmara, "Tekirdağspor'u da Menemen'de ağırlayacağız. Sayın Kocaoğlu ve Sayın şahin'e teşekkür ediyoruz. Bu maçın ardından Düzcespor'u da Menemen'de ağırlamak istiyoruz" dedi.

Aziz Kocaoğlu'nun Altay'a kullanımına vernilmesi gündemde olan Buca İlçe Stadı için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Tesisler Sorumlusu Cüneyt Oğuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ve Fen İşleri Daire Başkanı Murat Varlıorpak ile Buca'da fizibilite çalışmaları yaptıklarını belirtti, şöyle konuştu:

erek, "Stadın çevresi panellerle çevrilecek. Spor Genel Müdürlüğü'nden onay geldikten sonra protokol yapacağız. Şartlarda anlaştık. Alsancak Stadı yenileninceye kadar geçici olarak Buca'ya taşınacağız. Daha önce tesislerimizin tadilatını üstlenen ve teknik işlerde bize yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz."

Bu arada Altay yönetimi Gölbaşıspor maçının 25 bin TL'lik galibiyet primini dağıttı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'a Kocaoğlu Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement