Altay'dan Vali Ayyıldız'a Ziyaret! - Son Dakika
Güncel

Altay'dan Vali Ayyıldız'a Ziyaret!

Altay\'dan Vali Ayyıldız\'a Ziyaret!

Altay yönetimi İzmir'deki stat sorunu ve çözüme dair önerilerini İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile paylaştı.

26.08.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonun ilk İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı sonrası İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret eden Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir'de yaşanan stat eksikliğinin faturasını en ağır biçimde ödeyen kulüplerin başında gelen Altay'ın sezon içinde izleyeceği yol haritasına dair detayları Vali Ayyıldız ile değerlendirdi.

Bornova Doğanlar stadının ilk haftalara yetiştirilemeyecek olması ve Buca İlçe stadının zemin problemi yüzünden alternatif arayışında olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ekmekçioğlu, Vali Ayyıldız'a Alsancak Stadı'nın Altay Kulübü için önemini anlatan bir sunum yaptı. Bir spor kenti olan İzmir'de gelecekte tesis sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalara hız verildiğini söyleyen Vali Ayyıldız, geçiş döneminde kulüplerin mağdur olmaması için azami çaba harcayacakları kaydetti.

SON İMZA ORHUN ÖZTÜRK'TEN!

Öte yandan Altay, transferde 14'üncü imzayı gurbetçi sol kanat oyuncusu Orhun Öztürk'e attırdı. Geçen sezon Sancaktepe Belediyespor'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, 3 yıllık mukavele imzaladı. Boluspor'da filiz lisansı çıkan ve transfer gündeminde adı Manisaspor ile anılan gurbetçi futbolcu, Konya Anadolu Selçukspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da da görev aldı. 2015-16 sezonunda 27 maçta 1 gol kaydeden Öztürk, Pazartesi günü takımla beraber top başı yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altay'dan Vali Ayyıldız'a Ziyaret! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement