Altepe'den İnegöllü Seçmenlere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Altepe'den İnegöllü Seçmenlere Teşekkür

Altepe\'den İnegöllü Seçmenlere Teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yüksek oy oranıyla ikinci kez göreve gelmesinin ardından İnegöl’e gelerek kendisine en yüksek oy oranı ile destek veren halkı selamladı.

01.04.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde yüksek oy oranıyla ikinci kez göreve gelmesinin ardından İnegöl'e gelerek kendisine en yüksek oy oranı ile destek veren halkı selamladı.

İnegöl'e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindeki ekip, belediye binası önünde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Altepe ve beraberindeki ekip, ziyaretlerine Atatürk bulvarından başlayarak, sonuna kadar esnafları ve vatandaşları selamladı. İshakpaşa cami yanındaki çay bahçesinde oturan Altepe, çevre esnafı ve vatandaşlarla tokalaşarak, sıkıntılarını dinledi, gelen talepleri not aldı.

Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Hepinizin bildiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinde hem Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde hem de 17 ilçenin 15 tanesinde AK Parti'li belediyeler kazandı. Bu uğurda gayret sarf eden arkadaşlarımızı, teşkilatlarımızı, kazanan belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi kutluyorum. Biz hizmet partisiyiz. İnşallah vaat ettiklerimizin hepsini bir bir yerine getirmek için büyükşehrimizle de beraber çalışacağız. İlçemiz büyük, tek tek bu teşekkürleri yerine getirmemiz mümkün değil. Başkanımız başka ilçelerde de teşekkür ziyaretleri yapıyor. Ana arterimizde esnafımıza teşekkür ettik. Sağ olsun esnafımızın da ilgisi çok güzel oldu" dedi.

'İnegöl olarak biz önemli bir ilçeyiz' diyen Aktaş, "Büyükşehir Belediye Başkanımız da bunu çok iyi biliyor. Seçim döneminde de mahalle ve belde ziyaretleri de yaptı. İnegöl'e 3 kez geldi. Kendisine müteşekkiriz. Zaten yapacağımız çalışmalar da hızla devam ediyor. Hem İnegölspor Tesisleri hem de Beylik Hanının restorasyonu ile ilgili projelendirmeleri bitti. İhale aşamasında" diye konuştu.

'Artık bundan sonra da İnegöl en önemli ilçelerimizden biridir' diyen Altepe, "İnegöl, hem Alinur Başkanımızdan, hem de bizden çift yönlü hizmet alacak. Önemli yatırımları, makro düzeyde projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Sanayi ve üretimin yanında kırsal kalkınma, turizmde kalkınma adına her türlü projeyi birlikte yapacağız. İnegöl'ün de hedefleri büyük. Yapacak çok işimiz var. Başta altyapı ve çevre olmak üzere tüm sektörlerde gelişime ve kalkınma da güzel bir dönem başlıyor. İnegöllüler bizim arkamızda olduğunu gösterdi. Bizler de mutluyuz. İnegöl'e yapacağımız işleri şevkle heyecanla yapacağız. Biz de bu destekten dolayı sıcağı sıcağına halkımıza teşekkürlerimizi bildirelim istedik. Bize oy veren, vermeyen tüm İnegöllülerin, Bursalıların Belediye Başkanıyız. Ayrım yapmadan herkese en güzel hizmeti vereceğiz. Her şey İnegöl için" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Altepe ve beraberindeki ekip, İshakpaşa camiinde ikindi namazı kıldıktan sonra Yenişehir'e gitmek üzere yola çıktı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altepe'den İnegöllü Seçmenlere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement