Altı Kişi, Çukura Düşen Eşek İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Komik - İlginç

Altı Kişi, Çukura Düşen Eşek İçin Seferber Oldu

Hindistan'da çukura düşen eşek, uzun uğraşlar sonucunda çıkartıldı. Bu olay geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da yaşanan at kurtarma skandalını akıllara getirdi.

13.05.2015 12:53  Güncelleme: 12:55

Karnını doyurmak için kırda otlayan eşek, bir anlık dikkatsizliği sonucu düştüğü çukurdan çıkmayı başaramayınca yardımına yöre halkı koştu. Çukura inen bir kişi, yukarıdan sallanan halatlarla eşeği bağladı. Halatların sağlam olduğundan emin olan kişi, yukarıdakilere talimat vererek eşeği çekmelerini istedi. Günlerce aç ve susuz mahsur kaldığı çukurdan bir grup insanın yardımıyla kurtulan eşek, olay yerine gelen veterinerler tarafından tedavi edildi.

Eşeğin kurtarıldığı görüntüler sosyal paylaşım sitelerinde büyük ilgi görürken "İyi insanlar varolduğu sürece dünya dönmeye devam edecek" yorumları yapıldı.

AT KURTARMA SKANDALI

Geçtğimiz günlerde Tekirdağ'da otomobilin çarptığı ata müdahale sırasında büyük bir skandal yaşanmıştı. İş makinesine bağlanan at, iplerin çözülmesi ile asvalta çakılmış, ardından yol kenarında ölüme terk edilmişti.


Altı Kişi, Çukura Düşen Eşek İçin Seferber Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Altı Kişi, Çukura Düşen Eşek İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • at: Hindistan böyle İyi insanlar sayesinde ayakta kalıyor. Bu yüzden oyum hdp ye 11 18 Yanıtla
  • Maydanoz: Bizim essekleri 70 milyon kisi çukurdan çikaramiyor. 8 2 Yanıtla
  • Reast: Kürtler duymasın 1 2 Yanıtla
  • Deruni: Türkiye burası her şey olanaklı Ama başkalarını çok iyi eleştiririz 0 1 Yanıtla
  • canavar: Essegın cok duasını aldınız dısı ıse tr gonderin ıyı para eder sutunun litresi 200 tl Essegın kıymetini bılın 0 0 Yanıtla

Advertisement