Altındağlı Beyler de Kültür Gezilerine Tiryaki - Son Dakika
Yerel

Altındağlı Beyler de Kültür Gezilerine Tiryaki

Altındağ Belediyesi kadın eğitim kültür merkezi üyelerinin eşleri, Çanakkale gezisi sonrası Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti.

20.05.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi kadın eğitim kültür merkezi üyelerinin eşleri, Çanakkale gezisi sonrası Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür etti. Başkan Tiryaki, "Sizler, bu kültür gezilerine katılmazsanız bu programların hiçbir anlamı olmaz" dedi.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Karapürçek 1, Karapürçek 2, Karacaören, Hacılar, Karakum, Yıldıztepe, Mevlana, Alemdağ, Sakarya, Gülpınar, Altınpark, Örnek, Aydınlıkevler, Güneşevler ve Seyfi Demirsoy Kadın Eğitim Kültür Merkezi üye eşlerinden yaklaşık 400 kişi katıldı. Altındağlı beyler, gezilerden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Tiryaki'yi çiçeklerle uğurladı. Başkan Tiryaki, yaptığı konuşmada "Vatandaşlarımızı tatile götürmüyoruz. Amacımız onların ufkunu aydınlatmak" dedi.

Kültür gezilerinin yaklaşık 1 yıl önceden planlandığına dikkat çeken Başkan Tiryaki, bu yüzden de oldukça cüzi paralar ödediklerini vurguladı.

"TORUNLARINIZI SİNEMAYA, TİYATROYA GÖTÜRÜN"

Başkan Tiryaki, Altındağlı beylere seslenerek, "Çocuklarınızı, torunlarınızı ellerinden tutup tiyatrolara, sanat galerilerine, spor tesislerine, müzelere, yüzme havuzlarına, resim sergilerine götürün. Eğer bu durum gerçekleşmezse önüne geçilmeyecek sorunlar ortaya çıkar. Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan ve gitgide büyüyen madde bağımlılığı çocuklarımızı esir alır. Allah korusun. Allah kimsenin başına vermesin. Önlem almaya mecburuz. Altındağ Belediyesi olarak bunun için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağlı Beyler de Kültür Gezilerine Tiryaki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement