Altınordu'dan Kültürpark'a Stat Önerisi - Son Dakika
Spor

Altınordu'dan Kültürpark'a Stat Önerisi

Altınordu\'dan Kültürpark\'a Stat Önerisi

İzmir’de fuar alanının taşınmasıyla boşta kalacak olan Kültürpark’a stat yapılmasını öneren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Mevcut Kültürpark’taki fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir” dedi.

26.02.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de fuar alanının taşınmasıyla boşta kalacak olan Kültürpark'a stat yapılmasını öneren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Mevcut Kültürpark'taki fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir" dedi.

Başkan Özkan, İzmir'de Kültürpark fuar alanının dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu için bir 22 bin 222 kişilik bir stat yapılabileceğini söyledi. Kendisine ait bir stadı olmayan kulüplerin profesyonel olamayacağını ifade eden Özkan, Avrupa'da birçok ülkede statların şehir içinde olduğunu da kaydetti.

İzmir Fuarı'nın Kültürpark'tan Gaziemir'de yapılan yeni alana taşınacağını hatırlatan Özkan, "Mevcut Kültürpark'taki fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir. Fuar alanı yaklaşık 300 dönüm. Bu alanın 50 dönümü stada yeter. Bu stat, öyle bir stat olacak ki, sadece futbol değil, her türlü etkinlikler burada yapılacak. Adı Smyrna Fair Ground. Fair, İngilizce'de hem fuar demek, hem de dürüstlük" ifadelerini kullandı.

"DENİZLİ'DE OYNAMAK İSTİYORLAR"

İzmir'de yaşanan stat sorunu nedeniyle takımın göçebe kuşlara döndüğünü söyleyen Seyit Mehmet Özkan, "Bizim Murat-Sedat-Hüseyin, üçlü A Takım yönetim kadromuz, zemini çok güzel olduğu için Denizli'de oynamak istediklerini ilettiler. Kendine ait stadın yoksa yoksun aslında. İşte bu yüzden bize bir ortak lazım, futbolun endüstri olduğunu bilen biri. 33 bin 333 kişilik stadyum yapacak bir ortak arıyorum. İçinde oteli de olacak, sineması da olacak, spor merkezi de, alışverişsiz olmaz zaten. Ben 7 yaşında futbola başlarken alırım, 18 yaş bittiğinde A Takıma teslim ederim. Ortak da yüzde 67'si öz kaynağımızdan olmak kaydıyla A takımı alır, Avrupa'da uçurur. Arap mı olur, Rus mu olur, Amerikalı mı olur bilmem. En önemli şartım, 8 yıldır emek verdiğimiz ve meyvelerini toplama aşamasına geldiğimiz 'Yetiştirici Mantalite' devam edecek. Bulamadık ne olacak? Hayat devam ediyor. Elbet bir gün bize de piyango çıkacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu'dan Kültürpark'a Stat Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement