Altınordu-Fenerbahçe Ertelemesine Destek - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Fenerbahçe Ertelemesine Destek

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Altınordu-Fenerbahçe maçının İzmir Atatürk Stadı'nın yoğun yağışta bozulan zemini nedeniyle ertelenmesine iki takımın teknik direktöründen de destek geldi.

30.12.2014 17:57

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Altınordu- Fenerbahçe maçının İzmir Atatürk Stadı'nın yoğun yağışta bozulan zemini nedeniyle ertelenmesine iki takımın teknik direktöründen de destek geldi.

Erteleme kararı sonrası basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bugün buraya futbol oynamak için geldik ancak hava şartları ve aşırı yağış buna izin vermedi" dedi. Eski bir futbolcu ve futbol adamı olduğunu hatırlatan Kartal, "Bu sahada maç oynanmayacağına karar verdik ve hakemlerle gözlemcilerin fikrini aldık. Hakemlere futbolcu sağlığının önemli olduğunu söyledik. Hakem zemini kontrol ederek mücadeleyi ileri bir tarihe erteledi. En doğrusu da buydu" dedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise basın toplantısında, "Geçen hafta iki takım arasında Kadıköy'de çok güzel bir maç oynanmıştı. Bugün de aynı şekilde çekişmeli ve heyecanlı bir maç oynanmasını isterdik. Zemini bu şekilde görünce mücadelenin oynanmamasını talep ettik. Futbolcu sağlığı açısından çok doğru ve önemli bir karar verildi. Her iki takımın oyuncuları da çok ciddi şekilde adele sakatlığı yaşayabilirdi. Fenerbahçe'yle karşılaşmanın 18 Ocak Pazar günü oynanması için görüştük. Bu tarih iki takım tarafından da olumlu karşılandı. Son kararı Futbol Federasyonu verecek" diye konuştu.

Protokolü su bastı

İZMİR Atatürk Stadı'nın kapalı tribününde yer alan protokol tribünü ve basın tribünü yağmur nedeniyle sırılsıklam oldu. Stadın daha önce de ahşap parçalarının koparak düşmeye başlamasıyla gündeme gelen çatısındaki deliklerden sızan yağmur suları, kapalı tribünü de su altında bıraktı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Fenerbahçe Ertelemesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement