Altınordu İzmir'den Kaçıyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu İzmir'den Kaçıyor

Altınordu, atatürk Stadı'nın zemininin yoğun yağış yüzünden balçık tarlasına dönmesi nedeniyle Fenerbahçe ile salı günü oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası maçının ertelenmesinin ardından İzmir'den umudunu kesti.

31.12.2014 11:37

Altınordu, atatürk Stadı'nın zemininin yoğun yağış yüzünden balçık tarlasına dönmesi nedeniyle Fenerbahçe ile salı günü oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası maçının ertelenmesinin ardından İzmir'den umudunu kesti.

"Yorum yapmaya gerek yok, halimiz ortada" diyen futbol direktörü Murat Dizdar, ilk yarıda olduğu gibi PTT 1'inci Lig'in 2'inci devresinde de iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacaklarını söyledi. Manisaspor yönetimine taleplerini ilettiklerini belirten Murat Dizdar, "En küçük yağmurda bile Atatürk Stadı'nın zemini bizi korkutuyor" diye konuştu. Dizdar şöyle devam etti:

"Fenerbahçe maçı oynansaydı, o saha 6 ay kullanılamaz hale gelirdi, çünkü çamura dönen zeminde çimler kökünden sökülürdü. Zemine iki kez bakım yapıldı, ancak burası bakımla düzelecek bir saha değil. Kökten çözüm bulunmalı. Alsancak Stadı'nda olduğu gibi drenaj sistemi tamamen yenilenmeli. Ayrıca TFF Riva Tesisleri'ndeki gibi sentetik ve doğal çimin bir arada olduğu yeni sistemle dayanıklı bir saha yapılmalı. İzmir'deki stat sorunu nedeniyle hem biz, hem de Karşıyaka puan kayıpları yaşadı. Belevi'nde kendi stadımızı yapmak için çabalıyoruz."

18 OCAK ÖNERİSİ SORU İŞARETİ DOĞURDU

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, ertelenen karşılaşmanın ardından müsabakanın 18 Ocak'a alınmasını talep ederken, aynı gün Atatürk Stadı'nda Göztepe- Gölbaşıspor maçının oynanacak olması kafalarda soru işareti bıraktı.

Bu arada ertelenen Altınordu-Fenerbahçe randevusu için 12 bin bilet satıldığı öğrenildi. Biletlerini saklayan futbolseverlerin aynı biletlerle maça girebileceği, kaybedenlerin ise TC Kimlik Numaraları sistemde kayıtlı olduğu için gişelerden yeni biletlerini alabilecekleri bildirildi.

ALTINORDU'DA İKİ YOLCU

Altınordu yönetimi, sol bek Muhammet Yürükuslu'nun ardından orta saha oyuncusu Engin Güngör ve forvet İbrahim Yılmaz'la da yollarını ayırdı. Kırmızı lacivertli ekipte üst üste iki şampiyonluk yaşayan Engin, sezon başında 2 yıllık sözleşme yenilemesine rağmen PTT 1'inci Lig'de bekleneni veremedi ve 5 maçta 212 dakika süre aldı. İstanbul Başakşehir'den kiralanan golcü İbrahim ise 6 lig müsabakasında 166 dakika şans buldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu İzmir'den Kaçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement