Altınova Belediyespor'da Hedef 3. Lig - Son Dakika
Spor

Altınova Belediyespor'da Hedef 3. Lig

Altınova Belediyespor\'da Hedef 3. Lig

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalova ekibi Altınova Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

13.01.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalova ekibi Altınova Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Antalya Lara'da bulunan Wow Hotels Kremlin Palace'da kamp yapan sarı yeşilliler, Kocaelispor'dan transfer ettikleri kanat oyuncusu Yasin Tektaş ile kadrosunu gücendirdi. İdari işlerden sorumlu Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yurt, takımın çok yararlı bir kamp geçirdiğini dile getirerek, "Dardanelspor altyapısından yetişen, Zonguldak Kozlu ve Kocaelispor'da oynayan Yasin Tektaş transferi ile takımımız gücendi. 1994 İzmit doğumlu olan yeni transferimizin kanatlarda takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Takımın 15 Ocak'ta Antalya kampını tamamlayacağını ifade eden Yurt, "Hedefimiz Bal Ligi'nde şampiyon olup 3. Lig'e çıkmak. Belediye başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve taraftarımızla el ele vererek bu yıl 3. Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınova Belediyespor'da Hedef 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement