Altınova Konaklı Finalden Döndü: 3-2 - Son Dakika
Yerel

Altınova Konaklı Finalden Döndü: 3-2

Altınova Konaklı Finalden Döndü: 3-2

İkinci Amatör Lig play-off finalinde Altınova Konaklıspor, Yeniköyspor’a 3-2 yenilerek üst lige terfi etme şansını kaçırdı.

07.06.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Amatör Lig play-off finalinde Altınova Konaklıspor, Yeniköyspor'a 3-2 yenilerek üst lige terfi etme şansını kaçırdı.

Bornova Yusuf Tırpancı Stadı'nda oynanan 2. Amatör Lig play-off finali oldukça çekişmeli geçti. Maçın başında öne geçen Altınova Konaklı üstünlüğünü koruyamazken daha sonra 2-1 geriye düştü. 2-2'lik eşitliği yakalayıp yeniden maça ortak olan Altınova Konaklı, bitime 5 dakika kala gelen gole engel olamayarak sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Zorlu karşılaşmayı Altınova Konaklı 9, Yeniköyspor da 10 kişi tamamlayabildi.

Bu sonuçla Urla temsilcisi Yeniköyspor, 1. Amatör Lig'e terfi etti. Altınova Konaklıspor ise liglerdeki üçüncü sezonunda da 2. Amatör Lig'de mücadelesini sürdürecek. 2. Amatör Lig Küçük Menderes grubunda MESEV ((Milli Eğitim Sağlık Eğitim Vakfı) Gençlik, şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e yükselmiş, Altınova Konaklıspor da ikinci olarak play-off'lara kalmıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova Konaklı Finalden Döndü: 3-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement