Amasya'da 6 Yeni Ambulans Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Amasya'da 6 Yeni Ambulans Hizmete Girdi

Sağlık Bakanlığınca Amasya'ya tahsis edilen 6 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi Amasya İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen ambulans dağıtım törenine, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rüştü Ertosun, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

02.03.2015 17:33

Sağlık Bakanlığınca Amasya'ya tahsis edilen 6 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi

Amasya İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen ambulans dağıtım törenine, Vali İbrahim Halil Çomaktekin,  Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rüştü Ertosun, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Çomaktekin, yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığının vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için hızlı ve donanımlı araçları temin ettiğini belirtti.

Devletin bütün vatandaşlarına sağlık hizmetini aynı kalitede sunmaya başladığını ifade eden Çomaktekin, "Maalesef eskiden zengin ile fakir parasına göre sağlık hizmeti alıyordu. Allah devlete ve millete kuvvet versin, zeval vermesin inşallah. Ambulansların Amasya'ya ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Ertosun ise ilçelerde görevlendirilecek yeni ambulanslarla Amasya'da tam donanımlı 34 ambulansa sahip olduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya'da 6 Yeni Ambulans Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement