Amasya Karne Nedeniyle Babasıyla Tartışan Liseli Beytullah Üç Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Amasya Karne Nedeniyle Babasıyla Tartışan Liseli Beytullah Üç Gündür Kayıp

Amasya Karne Nedeniyle Babasıyla Tartışan Liseli Beytullah Üç Gündür Kayıp

Karne nedeniyle babasıyla tartışan liseli Beytullah üç gündür kayıpAmasya'da karnesinde ders notları zayıf olan lise öğrencisi Beytullah Genç (17), geçtiğimiz cuma günü babası ile bu nedenle tartıştıktan sonra evi terk etti.

20.06.2016 17:33

Karne nedeniyle babasıyla tartışan liseli Beytullah üç gündür kayıp

Amasya'da karnesinde ders notları zayıf olan lise öğrencisi Beytullah Genç (17), geçtiğimiz cuma günü babası ile bu nedenle tartıştıktan sonra evi terk etti. Üç gündür aranan genç bulunamadı.

Amasya merkeze bağlı Akbilek Mahallesi Alptekin Caddesi'nde yaşayan Amasya Anadolu İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Beytullah Genç, iddiaya göre geçen cuma günü karnesinde ders notlarının zayıf olması nedeniyle önce babasıyla tartıştı ardından da evi terk etti. Ailesi, polise başvurarak Beytulah Genç'in bulunması için yardım istedi. 3 gündür oğlundan haber alamayan baba Talip Genç (50), oğluna derslerinin zayıf olması nedeniyle kızdığını belirterek, "Oğlumla tartıştık. Bu nedenle evi terk etti. 3 gündür kendisinden bir haber alamadık. İl Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp ilanında bulundum. Polisler hafta sonundan bu tarafa gidebileceği her yere baktı. Ama henüz bir sonuç elde edemediler. Oğlumun üzerinde iletişim kurabileceğimiz bir telefonu yok, parası yok, başına kötü bir şey gelmesinden korkuyoruz. Oğlum seni affettim. Ne olur geri dön evine, perişan olduk" diye konuştu. Polis tarafından kayıp çocuğun bulunması için başlatılan çalışma devam ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya Karne Nedeniyle Babasıyla Tartışan Liseli Beytullah Üç Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement