Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş'in İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş'in İlçe Ziyaretleri

Amasya Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, Suluova ve Taşova ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

04.04.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, Suluova ve Taşova ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Güneş, Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan ve yeni görevine başlayan Belediye Başkanı Fatih Üçok'u ziyaret etti.

Kaymakam Taşdan ile ilçedeki eğitim faaliyetleri hakkında fikir alış verişinde bulunan Güneş, daha Üçok'u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kendisinin de Amasya'daki görevine yeni başladığını belirten Güneş, "Yeni belediye başkanımız eğitim camiasının içinden geldiği için eğitim ve öğretim faaliyetlerine pozitif ayrımcılık yapmasını bekliyoruz" dedi.

Güneş, Taşova ilçesinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk'ü ziyaret etti.

Öztürk'e başarılar dileyen Güneş, "Belediye başkanımız bizim açımızdan iki yönü ile önemli. Birincisi mülkü amir olması bakımından hem de milli eğitim camiasından olması bakımından önemli. Milli eğitimin sorunlarını bilen, arkadaşlarımızı tanıyan, camiamıza yabancı olmayan bir arkadaşımız. Hem ilçemize hem de milli eğitime güzel hizmetleri olacağını ümit ediyor, görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Amasya'nın fiziki durumu bakımından, eğitim öğretim personeli bakımından Türkiye'nin sayılı illerinden olduğunu ifade eden Güneş, şunları kaydetti:

"llköğretimdeki başarımız bakımından da ilkokul, ortaokul öğrenimi başarısı bakımından önemli bir seviyede, okul öncesi seviyesinde de ilçelerimiz dahil iyi bir seviyedeyiz. Bu seviyemizi daha da yükseltmek için inşallah milli eğitim camiası ile birlikte, yerel yönetimlerle birlikte valilik, kaymakamlık ve belediyelerimizle birlikte inşallah beraber çalışacağız. Onların katkıları ve destekleri ile bu seviyemizi daha da yükseğe çıkarmaya çalışacağız." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş'in İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement