Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş'ten Taşova Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş'ten Taşova Ziyareti

Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş\'ten Taşova Ziyareti

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Taşova Anadolu Lisesi ve öğrenci pansiyonunu ziyaret etti.

21.05.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Taşova Anadolu Lisesi ve öğrenci pansiyonunu ziyaret etti.

Güneş, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, Amasya'nın  eğitim öğretim yönünde ilk ona giren illerden, fiziki yapı bakımından ise Türkiye'nin ilk onundan ileride olduğunu ifade etti.

"Bugün Taşova'da bulunan okulumuzu ve pansiyonumuzu ziyaret ettik. Öğretmen arkadaşlarımızla tanıştık, onlarla birlikte olduk, görüş ve düşüncelerini öğrendik. Bundan sonra beraber çalışacağız ve ayrıca hem okulumuz hem de pansiyonumuzda bir sorun varsa onları dinliyoruz" diyen Güneş, şöyle devam etti:

"Personel açısından bazı ilçelerimizi bir kenarda bırakırsak çok çok iyi durumdayız. Taşova'nın bazı köyleri hariç Amasya ulaşım yönünden de rahat bir il. En ücra köyündeki bir okulu bile üç saatte ziyaret edip geri dönebiliyorsunuz. Bizden önceki arkadaşlarımız güzel ve başarılı işler yaptılar. Bizim de amacımız  bu başarılara bir adım  daha atmaktır" dedi.

Güneşe ziyaretinde Şube Müdürleri Abdürrahim Yığman, Ahmet Çalışkan, Ali Bahcivan, Strateji Geliştirme Öğretmeni Ayhan Ak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer eşlik etti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Milli Eğitim Müdürü Güneş'ten Taşova Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement