Amasya Taşova YİBO'da Hedef Gelibiyet - Son Dakika
Yerel

Amasya Taşova YİBO'da Hedef Gelibiyet

Amasya Taşova YİBO\'da Hedef Gelibiyet

Hentbol Erkekler Süper Liginde bu yıl ilk kez mücadele edecek Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü, lige galibiyetle başlamak istiyor.

17.09.2014 13:54  Güncelleme: 14:11

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde bu yıl ilk kez mücadele edecek Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk hafta karşılaşacakları Konya Selçuklu Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Türkiye Kupası'nda 2. tura yükseldiklerini anımsatan Günal, kupa maçlarının lige formda girmek için güzel bir fırsat olduğu belirtti.

Bu fırsatı iyi değerlendirdiklerini ve tur atlayarak aynı zamanda moral de bulduklarını anlatan Günal, "Konya ekibi için özel bir hazırlığımız yok. Biz sadece kendi prensiplerimizi ve oyun felsefemizi yerleştirmeye çalışıyoruz. Selçuklu Belediyespor, çok genç ve geniş kadrosu olan bir ekip. Dikkatli olmamız gerekiyor. Tempolu oynamaya çalışacaklar. Biz de savunma noktasında nasıl karşı koyabiliriz bunun çalışmasını yaptık" diye konuştu.

Günal, ligin ilk haftasının her türlü sonuca açık olduğunu, taraftarın desteğiyle güzel bir sonuç alacaklarına inandıklarını belirtti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Taşova YİBO'da Hedef Gelibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement