Amasya Taşova Yibo Evinde Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Amasya Taşova Yibo Evinde Kazanmak İstiyor

Antrenör Günal: "İlk kez bu yıl mücadele ettiğimiz Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde evimizdeki ikinci maçımızı da kazanmak istiyoruz"

26.09.2014 16:36

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Amasya Taşova YİBO, evinde oynayacağı Maliye Milli Piyango maçını kazanmak istiyor.

Kulüp antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige galibiyetle başlamanın çok önemli olduğunu, bunu Konya Selçuklu Belediyespor karşısında başardıklarını belirtti.

Aldıkları galibiyetin ardından gözlerin pazar günü oynayacakları Maliye Milli Piyango maçına çevrildiğini anlatan Günal, "Bu haftaki rakibimiz bize göre daha genç ve tecrübeli. Çok daha dikkatli olmak zorundayız. Amacımız önce rakibimizin etkili oyuncularını etkisiz hale getirip sonra galibiyete uzanmak. İlk kez bu yıl mücadele ettiğimiz Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde evimizdeki ikinci maçımızı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Günal, lige yeni çıkan bir takım için iç saha maçlarının çok önem arz ettiğini, özellikle sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini dile getirdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya Taşova Yibo Evinde Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement