Amatör Paraşütçülerden Rekor Atlayış! - Son Dakika
Güncel

Amatör Paraşütçülerden Rekor Atlayış!

Amatör Paraşütçülerden Rekor Atlayış!

Geçtiğimiz yıl, '24 Way Türkiye Çoklu Tutuşma Rekoru' kıran amatör Türk paraşütçüler bu yıl, rekorlarını daha fazla katılımcı ile yinelemek için bir araya geliyor!

18.11.2014 16:37  Güncelleme: 16:41

30'lu olarak rekor atlayışı yapmaya hazırlanan amatör paraşütçüler, bu atlayışı başardıkları takdirde aynı hafta içerisinde 40'lı ve ardından 50'li tutuşma rekor denemesi daha yapacak!

Asıl Hedef Cumhuriyetin 95. Yılı…

Asıl amaçları Cumhuriyetin 95. Yılında, 95 serbest paraşütçü ile havada Türk bayrağı şeklini alarak bir rekora daha imza atmak olan amatör paraşütçüler, çalışmalara şimdiden başlamış durumda…

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi rekor atlayışa bu yıl da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın, Türk Hava Kurumu (THK)'nın ve havacılığa her platformda yanında olan Corendon Airlines destek verecek. Rekor atlayışını deneyecek olan paraşütçülere Rusya'dan gelecek olan, serbest düşüşte çoklu tutuşma branşında dünyaca ünlü Koç Viktor Kravtsov, yardımcısı Alexie Hrulev ve bu atlayışı çekimleriyle ölümsüzleştirecek kameramanlar Mansur Mustafin ve İgor Sitnikov da destek verecek.

Amatör Türk paraşütçilerin gerçekleştireceği rekor atlayışı, İzmirSelçuk'da bulunan ve Türkiye'nin ilk ve tek atlayış merkezi olan Gökcen Havacılık Efes Atlayış merkezi'nde, 23 – 28 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Ayrıca 24 Kasım tarihinde basın ve açılış kokteyli yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amatör Paraşütçülerden Rekor Atlayış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement