Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından (ASKF) kutlanılan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında, Kütahya'da spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı.

17.10.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından (ASKF) kutlanılan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında, Kütahya'da spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen,  13-18 Ekim tarihlerinin tüm yurtta olduğu gibi Kütahya'da da Amatör Spor Haftası olarak kutlandığını söyledi.

Sporun günümüzde bir sektör olduğunu,  sporu amatör ruhla yapan kişilere ve vatandaşlara dikkat çekmek için kutlamaların yapıldığını dile getiren Ölçen, şöyle konuştu:

"İlimizde hafta boyunca masa tenisi, atlı cirit yarışmaları ve egzersizler gibi etkinlikler yapıyoruz. Bu hafta yine spor kulüplerimize malzeme dağıtıyoruz. Daha önce il özel idaresince yapılan malzeme yardımının Spor Genel Müdürlüğümüzce yeniden yapılması, kulüplerimize çok büyük destek sağlamıştır. İlimizde 189 tane spor kulübü var. Ancak bunların bir kısmı kağıt üzerinde ve faaliyetleri yok. Biz aktif spor kulüplerini tespit ederek bunlardan 123 tanesine malzeme yardımında bulunacağız. Her bir spor kulübüne birer adet eşofman takımı, forma takımı, yağmurluk ve çanta olmak üzere her kulübe 20'şer takım malzeme vermiş olacağız. İnşallah bunlar amatör spor kulüplerimize önemli bir destek olur."

Konuşmanın ardından törene katılan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, kulüp temsilcilerine malzemeleri teslim etti. Tören sonunda basketbolcular kısa bir gösteri sundu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement