"Ambulans Geç Geldi" Haberlerine Sağlık Bakanlığı'ndan Yanıt - Son Dakika
Spor

"Ambulans Geç Geldi" Haberlerine Sağlık Bakanlığı'ndan Yanıt

"Ambulans Geç Geldi" Haberlerine Sağlık Bakanlığı\'ndan Yanıt

Kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu için çağrılan ambulansın olay yerine geç geldiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

03.08.2014 18:46

Geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesi Galatasaray muhabiri Erkan Koyuncu, tesislerin orada geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Basında, ambulansın olay yerine 45 dakika geç geldiğine dair haberler yer almıştı. Sağlık Bakanlığı bu haberlere yanıt verdi ve "Gerçeği yansıtmıyor." dedi.

BAKANLIK: AMBULANS 12 DAKİKADA ULAŞMIŞTIR

Açıklamada, kayıtların incelenmesi sonucu, İstanbul Komuta Kontrol Merkezi'ne 09.44'de vaka çağrısının geldiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan, Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kaza sonucu, ambulansın olay yerine 45 dakika geç geldiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Ambulansımızın 09.56'da (12 dakika) olay yerine ulaştığı tespit edilmiştir. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ettiği foto muhabiri Erkan Koyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Ambulans Geç Geldi' Haberlerine Sağlık Bakanlığı'ndan Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hakan: ulan hemen bir kulp buluyorlar koca galatasarayın bir sağlık aracı yok mu 14 2 Yanıtla
    kmr gs: vergini GS a ver, sağlık bakanlığının bütçesini de kulübe bağlasınlar emin ol daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti alırsın adamcağıza müdahale ediliyor görüntüler var en az 15 dk. GS doktoru uğraşıyor bu da kayıtta olan kısım ama ortada tek bir ambulans yok hangi 12 dakikada gelmiş acaba 0 0
  • BERTO: Türkiyede ambulanslar ne zaman geç gelmemiş ki? Sakın ambulansa güvenip de hasta olmayın. 1 6 Yanıtla
  • canan akyüz: ambulanslar artık yetmiyor acilen yeni ambulanslar alınması gerekiyor 12 dakika ambulansın gelmesi çok uzun süre gerçekten 1 4 Yanıtla

Advertisement