Amed Sportif Faaliyetleri'nin Çeyrek Finale Yükselmesi - Son Dakika
Spor

Amed Sportif Faaliyetleri'nin Çeyrek Finale Yükselmesi

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalle kalan Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü'nü Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Selma Irmak ziyaret etti.

02.02.2016 17:19

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalle kalan Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü'nü Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Selma Irmak ziyaret etti.

Kulüp binasına gelen Irmak ve beraberindekiler, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Ali Karakaş, yöneticiler ve sporcularla bir süre sohbet etti.

Irmak yaptığı konuşmada, futbolcuların elde ettiği başarının takdire şayan olduğunu belirterek, "Bu başarı karşısında sizlere yönelik haksız saldırılar ve eleştiriler kabul edilemez. Sizlere yönelik linç kampanyasını burada bir kez daha kınadığımızı ifade etmek isterim. Amedspor, barışa hizmet etmek istiyor" dedi.

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak da Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları 8 maçta da yenilmediklerini belirtti.

Futbolcularının büyük başarı aldığına işaret eden Küçükbayrak, şöyle konuştu:

"Bursaspor maçı bizim için çok önemliydi. Bence inancın zaferiydi. Biz bu başarıyı halkımıza armağan ediyoruz. Biz kupada yolumuza devam edeceğiz. Biz skorlar ve sonuçlar üzerine de hiçbir zaman değerlendirme yapmıyoruz. Biz hem kupa hem de ligde yolumuza devam edeceğiz." Daha sonra kulüp başkanı Karakaş, Irmak'a forma hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amed Sportif Faaliyetleri'nin Çeyrek Finale Yükselmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement