Kaymakam Hüseyin Tekin'den Anadolu Ajansı'na Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Hüseyin Tekin'den Anadolu Ajansı'na Kutlama Mesajı

Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Anadolu Ajansı'nın 95. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

08.04.2015 14:33  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Anadolu Ajansı'nın (AA) 95. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Tekin Mesajında, Anadolu Ajansı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye'nin kurtuluş mücadelesinde halkın sesini dünyaya duyurmak için kurulduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nın,  kurulduğu günden bu yana doğru, tarafsız, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde görevini yürüten, sorunları doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme getiren yayıncılık anlayışını sürdürdüğünü ifade eden Tekin, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ederek, yurt içi ve yurt dışındaki örgütlenmesini geliştiren, çok yönlü ve hızlı haber akışıyla görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Türkiye'nin en büyük haber ve iletişim ağına da sahip olan Anadolu Ajansı, kendini yenileyerek bir dünya ajansı haline  geldi. Anadolu Ajansı, Türkiye'nin gören gözü, duyan kulağıdır. Sorumlu ve ilkeli habercilik anlayışıyla milletimizin sesi olan Anadolu Ajansı'nın 95. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Başarılı çalışmalarını arttırarak sürdüreceğine gönülden inanıyor, kuruma emeği geçenleri saygıyla anıyor, tüm çalışanlarını tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Hüseyin Tekin'den Anadolu Ajansı'na Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement