Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı 96 Yaşında

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla billbardlardan kutlama mesajı yayımladı.

06.04.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla billbardlardan kutlama mesajı yayımladı.

Gürkan, makamında AA muhabirine yaptığı açıklamada, ajansın 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Başkanı Gürkan, "Anadolu Ajansı hem kamunun yaptığı hem devletin yaptığı hem yerel yönetimlerin yaptığı etkinlikleri ileterek, halkın doğru haber ve doğru bilgi almasını sağlayan en önemli basın kuruluşlarımızdan birisidir. Tabii ki gazeteciyle siyasetçi arasında kopmaz bir bağ vardır. Bazen tartışılır bazen beğenilmez bazen alkışlanır ama bu gazetecinin ve siyasetçinin gerçekler üzerinden halkı bilgilendirme ilişkisini hiçbir zaman zedelememiştir, zaten zedelememesi de gerekir." diye konuştu.

Anadolu Ajansını bu güne kadar yaptığı başarılı habercilik çalışmaları ve halkı bilgilendirme çabaları dolayısıyla kutladığını belirten Recep Gürkan, "Ajansta çalışan bütün basın emekçisi arkadaşlarımızın yıl dönümü kutlu olsun" dedi.

Gürkan'ı ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da AA'nın haberlerini yakından takip ettiğini belirterek, "Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Anadolu Ajansı Meclis açılmadan kurularak Meclis'in açılışını duyurmuştur. Tüm çalışanların yıl dönümünü kutluyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement