Anadolu Gençlik'ten İftar ve Belge Töreni - Son Dakika
Yerel

Anadolu Gençlik'ten İftar ve Belge Töreni

Anadolu Gençlik\'ten İftar ve Belge Töreni

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından 160 çocuğun katılımı ile düzenlenen Yaz Etkinlikleri programının kapanış ve belge töreninde öğrenciler kursta öğrendiklerini sergiledi.

30.07.2013 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından 160 çocuğun katılımı ile düzenlenen Yaz Etkinlikleri programının kapanış ve belge töreninde öğrenciler kursta öğrendiklerini sergiledi.

Oymapınar Yolu üzerinde bulunan Irmak Garden Tesisleri'nde gerçekleştirilen Anadolu Gençlik Derneği Yaz Etkinlikleri programı ve geleneksel iftar yemeğine İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Maslak, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, bu yıl düzenledikleri 6 haftalık Yaz Etkinlikleri programına 160 çocuğun katıldığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl 60 öğrencinin katıldığı etkinliklere bu yıl 160 öğrenci katıldı. İlgi çok fazlaydı. İnşallah önümüzdeki yıl yer sıkıntısını giderip kapasiteyi 500'e çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun içinde hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Altı haftalık programda çocukların Kur'an-ı Kerim, Hadis-i Şerif, Peygamberimizin Hayatı, güzel ahlak ve diğer kıymetli bilgileri öğrendiklerini belirten Gayretli, "Bunların yanında çocuklar at binme, yüzme ve çeşitli spor faaliyetlerine de katıldılar. Anadolu Gençlik Derneği olarak güzel faaliyetler yapacağız inşallah. Sizlerin maddi ve manevi destekleriyle" diye konuştu.

Konuşmaların ardından etkinliklere katılan çocuklar tarafından Kur'an tilaveti ve ilahiler okundu, çeşitli gösteriler sunuldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, programın sonunda öğrencilere sertifikaları verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Gençlik'ten İftar ve Belge Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement