Anadolu Mahallesi Tok'u Bağrına Bastı - Son Dakika
Yerel

Anadolu Mahallesi Tok'u Bağrına Bastı

Anadolu Mahallesi Tok\'u Bağrına Bastı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu Mahallesi’nde vatandaşlar buluştu.

14.06.2014 17:35

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu Mahallesi'nde vatandaşlar buluştu.

İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'ndeki programında mahalleli ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşın istek ve önerilerini dinledi. Mahallenin istek ve eksikleri konusunda mahalle sakinlerinden bilgi alan Başkan Tok, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Programa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım Belediyesi Kurucu Başkan Ahmet Okuyucu ve AK İlkadım İlçe Teşkilatı katıldı.

Anadolu Mahallesi sakinlerinin seçim süresince desteklerini esirgemediğini belirten ve mahalle sakinlerine "Anadolu aslanları" hitabını kullanan Başkan Tok, "Seçim sürecinden bu zamana kadar bizleri kendi komşusuymuş gibi ağırlayan hiçbir yabancılık çektirmeyen Anadolu aslanlarına teşekkür ediyorum. Burada kendi evimize gelir gibi ağırlanıyoruz. Anadolu aslanları bizlere vefasını gösteri. Bizlerde yapacağımız hizmet ve projelerle vefamızı göstereceğiz" dedi.

"PROJELER BAŞLIYOR"

İlkadım ilçesine yapılacak olan projeleri kısa süre içinde başlayacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Mahallelerimizi gezerken verdiğimiz sözlerin arkasında duruyoruz. Aylardır Ankara'da bakanlıklar ile görüşme içindeyiz. Projelerimizin tek tek sözünü alıyoruz. İlk olarak belediye hizmet binamızı başlatacağız ve hemen ardından Türkiye'ye örnek olacak bir gençlik merkezinin yapına başlayacağız. Halkımızın gözü arkada kalmasın verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz inşallah" diye konuştu.

Program sonrası Anadolu Mahallesi'nde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Tok, esnaf ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Mahallesi Tok'u Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement