Anadolu WEB TV, Van'daki Fuardan Anlık Yayın Yapacak - Son Dakika
Yerel

Anadolu WEB TV, Van'daki Fuardan Anlık Yayın Yapacak

Anadolu WEB TV, Van\'daki Fuardan Anlık Yayın Yapacak

Van'ın ve bölgenin ilk internet haber televizyonu olan Anadolu WEB TV, bu yıl 5.'si düzenlenen Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarından anlık yayın yapacak.

02.09.2014 18:39  Güncelleme: 19:10

Van'ın ve bölgenin ilk internet haber televizyonu olan Anadolu Web Tv bu yıl beşincisi düzenlenen Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı'ndan anlık yayın yapacak.

Beşinci Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ve aynı tarihlerde gerçekleştirilecek olan Birinci Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları Fuarı girişinde oluşturacağı stanttan yayın yapma hazırlığı yapan Anadolu Web Tv ekibi, 4 gün boyunca fuar ortamını ve etkinlikleri Van halkına görüntülü olarak aktaracak. Fuara katılan firmalar ve ziyaretçilerle röportajlarının yanı sıra gazeteci, akademisyen ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de yayına alacak ve görüşlerini paylaşacaklarını belirten Anadolu Web TV Genel Yayın Yönetmeni Yasin İpek, "Bu yıl yapılacak olan fuar için Fuar Organizatör Firma Koordinatörü Süleyman Güler ile bizim fuara nasıl bir katkımız olur noktasında bir görüşme yaptık. Yapmış olduğumuz görüşme sonrası elimizdeki imkanlar dahilinde fuar girişinde bir stant açıp buradan anlık yayınlar yaparak fuarda yaşananları, katılımcı firmalar ve hizmetlerinin yanında ziyaretçi görüşlerini röportajlar yaparak hem kamu oyuna hem de Türkiye gündemine aktarmamız yönünde bir ortak karara vardık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda fuar ortamını anlık yayınlarla dışarıya aktarmaya gayret göstereceğiz" dedi.

İpek, ayrıca bu fuarın ardından 18-21 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 5. Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı'nın da canlı yayın sponsoru olduklarını ve bir aksilik olmaz ise daha farklı şartlarda çok daha güzel bir çalışma ile Van Halkı'na hizmet vereceklerini belirtti.

"ERİŞİM SAYIMIZ AYLIK BİR MİLYONU BULUYOR "

Yaklaşık 9 ay önce yayın hayatına başlayan Anadolu Web TV, hem okuyucu kem de izleyici kitlesini bir arada tutma noktasında gayret sarf ediyor. www.anadoluweb.tv erişim sayfası, facebook ve twetter sayfaları aracılığıyla aylık ortalama bir milyon kişiye erişim sağladıklarını ifade eden İpek, Kısıtlı kaynaklarla bu başarıyı elde etmenin çok güç olduğunu dile getirerek şu açıklamalarda bulundu. İpek, "Yayın hayatımıza başlarken hedeflerimizi koymuştuk bunun için hummalı bir çalışma gerektirdiğini de biliyorduk. Elimizdeki kaynakların yetersizliği bizi yavaşlattı. Ancak belli bir zaman sonra yol kat etmeye başladık. Şehir geneline afişler asarak insanların bizden haberdar olmasını sağladık. Şehrin en işlek noktalarına 15 adet afiş astık, facebook ve twetter üzerinden paylaşımlar etiketler ve anlık iletiler paylaştık ve şu anda şükürler olsun ki bölgede ilk olmamız ve okuma kültürüne göre izleme alışkanlığının fazlalığı nedeniyle bir takip kitlesi oluşturabildik. Aylık ortalama 1 milyon kişiye erişim sağlayabiliyoruz. Ancak biz ve diğer basın kuruluşları tamamen kişisel gayretler ve reklam desteği ile ayakta durabiliyorlar. Bu anlamada reklam desteği alabilmemiz adına daha geniş kitlelere ulaşmamız reklam veren firmaların tercih sebebi olmaktadır. Anadolu Web Tv ve diğer basın kuruluşlarının ayakta kalmasına katkıda bulunmak adına takipçilerimiz ve Van Halkı'nın desteğini bekliyoruz" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu WEB TV, Van'daki Fuardan Anlık Yayın Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement