Anadolujet, Çorlu'da Uçuş Rekoru Kırdı - Son Dakika
Yerel

Anadolujet, Çorlu'da Uçuş Rekoru Kırdı

Anadolujet, Çorlu\'da Uçuş Rekoru Kırdı

DHMİ Genel Müdürlüğünün mart ayı verilerine göre, Çorlu Havalimanı iç hatlarda yüzde 379 yolcu artışıyla en fazla trafik alan havalimanı oldu.

15.04.2014 16:19

Çorlu Havalimanı, iç hatlarda yüzde 379 yolcu artışıyla en fazla trafik alan havalimanı oldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün mart ayı verilerine göre, Çorlu Havalimanını, Antalya Gazipaşa Havalimanı izledi.

Antalya Gazipaşa Havalimanı, mart ayında yüzde 176 artışla en çok yolcu trafiği alan ikinci havalimanı oldu.

AnadoluJet, Antalya ve çevresinin dünyaya açılan kapısı Gazipaşa havalimanı ile Ankara esenboğa havalimanı arasındaki karşılıklı seferlerini 22 Ocak'ta başlatmıştı.

İç hatlarda en fazla trafik alan üçüncü havalimanı ise yine AnadoluJet'in haftanın her günü sefer gerçekleştirdiği Adıyaman Havalimanı oldu. Adıyaman'da, geçen ay içinde yüzde 87 yolcu artışı oldu.

AnadoluJet'in Ankara-Çorlu seferleri, Çorlu Havalimanını rekora taşırken, havalimanı, iç hatlarda yüzde 379 yolcu artışıyla en fazla trafik alan havalimanı oldu.

AnadoluJet'in, geçen yıl mayıs ayında günde iki frekansa çıkarttığı Çorlu seferleri, yolcular tarafından ilgi görürken, haftanın her günü günde iki kez düzenlenen Ankara-Çorlu seferleri nedeniyle söz konusu hatta yolcu trafiği arttı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolujet, Çorlu'da Uçuş Rekoru Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement