Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri" Samsun'a Geliyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri" Samsun'a Geliyor

Anadolujet\'le Çanakkale Sohbetleri" Samsun\'a Geliyor

AnadoluJet'in Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle projelendirdiği özel tarih projesi "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" Çanakkale, Ankara, Kayseri ve Trabzon'un ardından şimdi de Samsunlularla buluşmaya hazırlanıyor.

19.12.2014 11:17

AnadoluJet'in Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle projelendirdiği özel tarih projesi "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" Çanakkale, Ankara, Kayseri ve Trabzon'un ardından şimdi de Samsunlularla buluşmaya hazırlanıyor.

Sohbetler 17 Aralık 2014, Çarşamba günü saat 14: 00'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, Mavi Salon'da saat 19: 00'da ise Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde iki ayrı oturum halinde düzenlenecek.

AnadoluJet'in özel tarih projesi "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", kurtuluş mücadelesinin başladığı Samsun'a geliyor.

Çanakkale Savaşı'nın 100. yılı sebebiyle, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile birlikte projelendirilen "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımı ile Çanakkale, Ankara, Kayseri ve Trabzon'un ardından 17 Aralık'ta Samsunlularla buluşuyor.

Çanakkale Savaşı'nın az bilinen yönlerini fotoğraflar yardımı ile aktararak o dönemi adeta yaşatan "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri"nin Samsun buluşması; Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin destekleri ile 17 Aralık 2014, Çarşamba günü saat 14: 00'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, Mavi Salon'da ve saat 19: 00'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Oturumların ilki üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleşecek. Akşamki etkinlik ise halka açık olarak düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de katılımcılarla buluşacak. Kapanışta ise Talha Uğurluel kitaplarını imzalayacak.

AnadoluJet ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri' Samsun'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement