Anamur Atatürk'ü Canlandıran Yiğit'ten Baki'ye Sert Tepki - Son Dakika
Güncel

Anamur Atatürk'ü Canlandıran Yiğit'ten Baki'ye Sert Tepki

Atatürk'ü Canlandıran Yiğit'ten Baki'ye sert tepkiMersin'in Anamur Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki'nin sosyal medya hesabından Atatürk'ü hedef alan hakaretine, Atatürk'e benzerliği ile bilinen ve Ata'nın ebediyete intikalinin 78.

18.02.2017 15:19

Atatürk'ü Canlandıran Yiğit'ten Baki'ye sert tepki

Mersin'in Anamur Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki'nin sosyal medya hesabından Atatürk'ü hedef alan hakaretine, Atatürk'e benzerliği ile bilinen ve Ata'nın ebediyete intikalinin 78. Yıldönümü etkinliklerinde askeri üniforma ile Atatürk'ü canlandıran 2A Tiyatro Organizatörü Ahmet Yiğit sert tepki gösterdi.

Önce ekrandan Hasan Baki'nin açıklamasını okuyan ve çirkin bulduğunu ifade eden Yiğit, paylaşımı araştırdıktan sonra kendi sayfasında paylaştığını söyledi. Hasan Baki'nin eğitimli olduğunu iddia etmesine rağmen hiçbir tarihi bilgisinin olmadığını ifade eden Ahmet Yiğit, 'Bu kişi, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün bir Osmanlı Subayı olduğunu, bilemeyecek kadar cahil bir insan olduğunu kendisi göstermiş olduö dedi.

Bunun üzücü olduğunu kaydeden Yiğit, Anamur halkının Cumhuriyetçi ve Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk Sevdalısı olduğunu belirterek bu gibi insanlara pirim vermeyeceğini ve tepkisini demokratik yollardan göstereceğini ifade etti.

Anamur Atatürk\'ü Canlandıran Yiğit\'ten Baki\'ye Sert Tepki
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anamur Atatürk'ü Canlandıran Yiğit'ten Baki'ye Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement