Anamur MHP'li Başkan : Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz - Son Dakika
Güncel

Anamur MHP'li Başkan : Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz

Anamur MHP\'li Başkan : Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz

MHP'li Başkan : Bir reklam filmi gibi şehit haberleri izliyoruzMersin'in Anamur İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Emekli Yüzbaşı Mehmet Türe, son aylarda yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, "Bir reklam filmi gibi şehit haberleri izliyoruz" dedi.

21.05.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li Başkan : Bir reklam filmi gibi şehit haberleri izliyoruz

Mersin'in Anamur İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Emekli Yüzbaşı Mehmet Türe, son aylarda yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, "Bir reklam filmi gibi şehit haberleri izliyoruz" dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Gençlik Şöleni düzenlendi. Şölende konuşan Başkan Türe, art arda şehit verilmesini değerlendirerek, "Son zamanlarda, önceden bir yılda verdiğimiz şehidi şimdi bir günde veriyoruz. Film izler gibi şehit haberi izliyoruz. Adeta bu ortama alıştırılıyoruz" diye konuştu. Ülkenin bu günkü durumunun, Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktığı günden farkının olmadığını savunan Başkan Türe şöyle devam etti:

"19 Mayıs bizim doğum günümüz olsun inşallah. O zamanlar ülkemizin bölüp parçalanmak istendiği gibi, ordularımızın dağıtıldığı gibi ve ülkemizin yedi parçaya bölündüğü gibi, bugünde aynı ruh devam ediyor. Karşımızdaki ruh haçlı ruhu. Hiç değişmedi. Bugün değişen tek şey taktiklerdir. Zihniyet aynıdır. Ülkemizin doğusunda ve güneydoğusunda sözde bir Kürdistan kurulmak istenmektedir. Ama aslında burada büyük İsrail Projesi'nin yattığını biliyoruz."

TERÖRİSTLE MASAYA OTURULMAZ

Üç yıl önce yaptığı konuşmalarda 'Teröristle masaya oturulmaz' dediğini hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Türe daha sonra şunları söyledi:

"Teröristle masaya oturulmaz. Teröriste güvenilmez, teröriste yaşam alanı bırakılmaz. Bakmayın bugün durgun olduğuna. İnşallah ben yanılırım ama gün gelecek bir yılda verdiğimiz şehidi bir günde vereceğiz' demiştim. Ama yanılmadım. Eskiden bir yılda verdiğimiz şehitleri şimdi bir günde verir olduk. Halkımız buna alıştırıldı. Artık bir reklam filmi gibi şehit cenazelerini izliyoruz."

Terör örgütünün, Amerika ve İsrail gibi devletlerin ülkemizi bölmek için kullandığı bir maşa olduğunu da iddia eden Başkan Türe, konuşmasının sonunda Anamur için yaptığı hizmetleri anlattı.

Anamur'un yöresel ürünlerinin sergilendiği stantlarında açıldığı Gençlik şöleninde Belediye Spor Müdürlüğü'nün Tekvando ekibinin gösterileri ise nefes kesti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anamur MHP'li Başkan : Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz - Son Dakika


Advertisement