Anaokulu Öğrencileri Kaymakam Yasin Ortakcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencileri Kaymakam Yasin Ortakcı'yı Ziyaret Etti

Anaokulu Öğrencileri Kaymakam Yasin Ortakcı\'yı Ziyaret Etti

Zübeyde Hamın Anaokulu öğrencileri, Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı'yı makamında ziyaret etti.

11.05.2014 10:30

Zübeyde Hamın Anaokulu öğrencileri, Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette minik öğrencilere kaymakamlık mesleğini tanıtan Kaymakam Yasin Ortakcı, mesleği ile ilgili anaokulu öğrencilerine bilgiler verdi ve onların sorduğu soruları cevapladı.

Zübeyde Hamın Anaokulu minik öğrencilerine ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ortakcı, "Anaokulu eğitimi çocuklarımızın geleceği açısından çok önemli bizde bunun için anaokulu öğrencilerimizin eğitimine ve ana okullarımıza çok önem veriyoruz. Ülkemizin geleceği minik öğrencilerimiz sayesinde daha güzel olacak bütün öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Onlara emek veren öğretmenlerine, anne ve babalarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Ortakcı, okul öncesi eğitimin çocuklar, aileler ve toplum açısından birçok faydası olduğunu belirtti. Okul öncesi eğitim kurumlarının çocuğa en iyi örgütlenmiş oyun ortamları sağladığını ifade eden Kaymakam Yasin Ortakcı, "Çocuk, oynarken pek çok şeyi deneyerek öğrenir. Anaokulu da çocuk için en uygun öğrenme ortamıdır. Çocuk bu ortamda kendine bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişim olanağı bulur. Toplu yaşam kuralları öğrenir. Yardımlaşma ve işbirliği duygusunu geliştirir. Ayrıca çocuğun okul öncesi yıllarda aldığı eğitim ve kazandığı deneyimlerin, ileriki yaşlarındaki öğrenme yeteneği ve akademik başarısıyla ilişkisi olduğu gözlenmiştir" diye konuştu.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin Ortakcı'yı ziyaretinde, ilçemiz emniyet amiri Necip Torun, Zübeyde Hanım Anaokulu Rehber Öğretmeni Süheyla Ortakcı, okul öğretmenleri Gonca Danacı, Fatma Burhan, Aytaç Güleç ve Özge Aktürk hazır bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencileri Kaymakam Yasin Ortakcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement