Anaokulu Öğrencilerine "Minik Tema" Rozeti - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencilerine "Minik Tema" Rozeti

Anaokulu Öğrencilerine "Minik Tema" Rozeti

Şahinbey Yıldırım Beyazıt Anaokulu öğrencilerini, dönem boyunca yaptığı çevre etkinliklerinden dolayı “Minik TEMA” rozeti takıldı.

15.06.2015 19:48

Şahinbey Yıldırım Beyazıt Anaokulu öğrencilerini, dönem boyunca yaptığı çevre etkinliklerinden dolayı "Minik TEMA" rozeti takıldı.

Şahinbey Yıldırım Beyazıt Anaokulu öğretmeni Sultan Yerleşmiş, birlikte yaptıkları doğa ve çevre etkinliklerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren öğrencilerine, TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Muharrem Katıoğlu ile birlikte "Minik TEMA" rozetlerini taktı.

Katıoğlu, yaptığı açıklamada, "Tema Vakfı olarak çocuklarımızın küçük yaşlarda doğa ve çevre sevgisi ile büyümesini önemsiyoruz. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız iş birliği sayesinde bütün öğrencilerimize şartlar el verdiği oranda ulaşıp, onların birer doğa gönüllüsü olmaları ve temiz bir çevre, temiz su, yaşanabilir bir dünya için bilinçli olarak yetişmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki eğitim öğretim dönemlerinde de daha fazla öğrencimize ulaşıp öğrencilerimizi bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Yeni nesillerin birer doğasever olarak yetişmesini önemsiyoruz. Çünkü şu an için yaşayabilecek başka bir dünya yok" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencilerine 'Minik Tema' Rozeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement